Sprawdź szczegóły: PayPo - kup teraz, zapłać za 30 dni






Talerze z trzciny cukrowej - Eco-Akcesoria Rozwiązania dobre z natury!
Ekologiczne talerze z trzciny cukrowej
Zaletą talerzy z trzciny cukrowej jest to, że są one w 100% produkowane z naturalnych surowców. Można je kompostować, ponieważ są pozbawione niebezpiecznych dla środowiska substancji. Rozkładają się one już po kilku miesiącach, co stanowi ogromną zaletę w porównaniu z naczyniami z tworzyw sztucznych. Ponadto – w odróżnieniu od papieru – materiał, z którego są produkowane, jest wytrzymały. Dodatkową zaletą talerzy z trzciny jest fakt, że nie chłoną one zapachów ani smaków. Można serwować na nich aromatyczne dania, zarówno na zimno, jak i na gorąco. W przeciwieństwie do swych syntetycznych odpowiedników oferowane naczynia pozostawiają niewielki ślad węglowy. W ten sposób klienci zamawiający te produkty mogą w dwójnasób wpływać na ochronę środowiska: rezygnując z plastiku i wspierając zrównoważoną produkcję. Prezentowane talerze z trzciny cukrowej to nowoczesne wyroby z surowców naturalnych, które idealnie sprawdzą się na domowej imprezie, a także w barach z przekąskami i kawiarniach sprzedających jedzenie na wynos.